Vælg skrift

Hvis du ønsker at gøre skriften på siderne større, er der råd for det. NB: Denne facilitet er endnu ikke tilgængelig på biblioteksbasens søgesider.

Alle øvrige sider er udstyret med 2 knapper samlet i en lille boks med overskriften Vælg skrift.

Den ene knap med påskriften Standard skrift bruges, hvis du ønsker at læse siderne med den skriftstørrelse, siderne er designet til. Denne indstilling er udgangspositionen.

Hvis du synes, denne skrift er for lille, skal du anvende knappen Stor skift.

Vælger du denne løsning sendes en lille tekstfil til din pc - en såkaldt cookie, så dit valg slår igennem på indtil videre hovedparten af siderne på bibliotekets hjemmeside - også når du kommer tilbage en anden dag. Skifter du tilbage, vil skriften ændres på alle sider til dit nye valg.

Skriften bliver ikke større...

Hvis din pc er udstyret med en ældre browser eller en Opera Browser, er det desværre umuligt at bruge knapperne. Til gengæld virker knapperne i alle nyere browsere (Explorer 5 og frem).

Bruger du Netscape 6, kan du skifte mellem knapperne, men dit valg slår ikke igennem på de efterfølgende sider. Du bliver nødt til at skifte igen, når du kommer til en ny side.

En anden mulighed

Hvis du aktiverer knappen med Stor skrift og din pc er forsynet med en ny browser, og der alligevel ikke sker noget, skyldes det muligvis, at indstillingen af browserens tekststørrelse er forkert.

I det viste eksempel (MS Explorer) vises korrekt udgangsposition (Mellem).

Sørg for, at din browser er korrekt indstillet mht. tekststørrelse.
Til toppen af siden
Spørgsmål og kommentarer til denne side
Opdateret: 7. februar 2004